Camping de Buck in Oostkapelle Geplaatst op 8, januari 2020

Wij vinden het fijn dat u onze site bezoekt en ons weet te vinden.
Ons bedrijf is gevestigd in Oostkapelle op het eiland “Walcheren” in de provincie Zeeland.
Klik hier voor onze nieuwe, interessante prijzen. Klik voor onze nieuwe luchtfoto, foto’s van de camping, paarden of het eggen

Naseizoenplaats van 29-8-2020 tot en met 1-11-2020 voor €350,–. Inclusief een welkomstdrankje en een mosseldiner voor 2 personen tijdens de mosseltiendaagse in Oostkapelle.

Wij hebben naast onze camping een gemengd bedrijf met akkerbouw. Het bedrijf staat vol van activiteiten zoals dat gebruikelijk is op een boerenbedrijf. Er is op ons bedrijf veel ruimte voor de dieren zoals een konijn, poezen, pony’s, paarden, kerkuilen en een hond.

Bij het voeren van de dieren kunt u rustig een kijkje komen nemen. Dit is altijd erg leuk voor de kinderen en als daar ruimte voor is kunnen ze ook mee helpen met het verzorgen van de dieren. Op ons bedrijf kan het hele jaar door op een paard of pony gereden worden.

Wij hebben ook winterstalling voor caravan of boot. Informeer naar onze voordelige prijzen.

Onze camping is een echte minicamping met goede voorzieningen en veel ruimte voor de kinderen om te spelen op de speelplaats. De voorzieningen zoals toiletten, douches, wascabine etc. zijn van een goed niveau. Vloerverwarming in doucheruimtes.
In deze tijd kunnen we er niet omheen: de zorg voor het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Wifi bereik over het hele terrein.

De camping ligt niet ver van de Noordzeestranden van de Gemeente Veere. De stranden zijn al vele jaren in het bezit van de” blauwe vlag” een kwaliteitskeurmerk van een mooi en schoon strand.

Vanaf onze camping heeft u zeer veel mogelijkheden om uw vakantie te laten slagen.
Onze camping is zowel voor de wandelaar als de fietser en de zon- en natuurgenieter een fijne en goede campeerplaats.

U bent van harte welkom op onze boerderij-minicamping.

Addie en José de Buck