Camping de Buck in Oostkapelle Posted on januari 4th, 2024

Wij vinden het fijn dat u onze site bezoekt en ons weet te vinden.
Ons bedrijf is gevestigd in Oostkapelle op het eiland “Walcheren” in de provincie Zeeland.
Klik hier voor onze nieuwe, interessante prijzen. Klik voor onze luchtfoto, drone opname van onze camping, foto’s van de camping, paarden of het eggen.

Wij hebben naast onze camping een gemengd bedrijf met akkerbouw. Het bedrijf staat vol van activiteiten zoals dat gebruikelijk is op een boerenbedrijf. Er is op ons bedrijf veel ruimte voor de dieren zoals een konijn, poezen, een pony, paarden, kerkuilen en een hond.

Bij het voeren van de dieren kunt u rustig een kijkje komen nemen. Dit is altijd erg leuk voor de kinderen en als daar ruimte voor is kunnen ze ook mee helpen met het verzorgen van de dieren. Op ons bedrijf kan het hele jaar op onze pony gereden worden.

Wij hebben ook winterstalling voor caravan of boot. Informeer naar onze voordelige prijzen.

HERFSTARRANGEMENT
Vanaf 31 augustus tot 27 oktober, staanplaats en alle aansluitingen incl. 2 personen mosselmaaltijd gedurende de Mossel10daagse.

Onze camping is een echte minicamping met goede voorzieningen en veel ruimte voor de kinderen om te spelen op de speelplaats. De voorzieningen zoals toiletten, douches, wascabine etc. zijn van een goed niveau. Vloerverwarming in doucheruimtes.
In deze tijd kunnen we er niet omheen: de zorg voor het milieu staat bij ons hoog in het vaandel. Wifi bereik over het hele terrein.

De camping ligt niet ver van de Noordzeestranden van de Gemeente Veere. De stranden zijn al vele jaren in het bezit van de” blauwe vlag” een kwaliteitskeurmerk van een mooi en schoon strand.

Vanaf onze camping heeft u zeer veel mogelijkheden om uw vakantie te laten slagen.
Onze camping is zowel voor de wandelaar als de fietser en de zon- en natuurgenieter een fijne en goede campeerplaats.

U bent van harte welkom op onze boerderij-minicamping.

Addie en José de Buck

Comments are closed.